Veckan som varit

Hej, 
 
Kände rent spontant för att dela med mig om vad som har hänt under veckan.
 
Först och främst har jag lyckats spilla tandkräm på ALLA mina byxor. Vita fläckar är väldigt fint när de flesta byxorna är mörka. Svar: Nej. 
 
Jag har också lyckats prata med min porttelefon i 45 minuter. FYRTIOFEM MINUTER!!
"Hm, det ringer någonstans, är det din telefon?"
"Nej, inte vad jag kan se."
"Men det kan inte vara min?"
-Skärmen lyser upp, 45 minuter, flera personer måste ha ringt utan att den fungerat.- 
Åh nej, tänk om de inte kom in nu på grund av mig...
Själv hade jag glömt att lägga på efter att jag hade släppt in min gäst.
Klantigt, men kul i efterhand. 
 
För övrigt är jag sjuk IGEN. Allt började med att rösten bara försvann... sedan fick jag ont i halsen och nu, några dagar senare, har det gått över till huvudvärk och hosta. Ringde till jobbet förut och skulle ge besked om hur mycket tid jag kunde lägga på jobb under december. Mitt i samtalet får jag såklart en hostattack/rethosta som jag verkligen försöker att ignorera och övervinna, men det var kört. Det började rinna tårar samtidigt som rösten försvann och till sist när jag ändå hade lyckats få sagt det jag ville, då kunde jag knappt säga ett ord till. Herregud, jag tror att hon trodde att jag blev ledsen på riktigt, så ynklig som jag lät. Så underbart skönt att lägga på luren och få dricka vatten och hosta ut! 
 
I fredags skulle jag lämna in en hemtenta. Tyvärr har jag haft sjuukt mycket annat att tänka på, så när deadlinen närmade sig satt jag här vid datorn och hade ångest eftersom jag visste att tiden inte räckte till. Med helt felande referenser och bristande text är hoppet ute för min del. FAN. Första uppgiften som jag inte klarar av, tungt...
Förlåt till mig själv, livet kom emellan och jag är inte mer än mänsklig. Enda gången man inte felar är när man sover, så det ska jag ta och göra nu. Gärna i en hel vecka. Vill inte göra misstag!
 
Hälsningar från en nyklippt, sjuk och osminkad Mimmi som har en väldigt cool hoodie från Sports Camp 2006. Badass!