Communicare är strax över...

Hej bloggen! 
 
Jag har varit väldigt upptagen på senaste tiden med allt och ingenting. Projektet Communicare som jag har deltagit i börjar leda mot sitt slut. Det har varit två fantastiska konferensdagar med många händelser! 
 
Tack vare intressanta föreläsningar har jag fått tillbaka intresset för att blogga. Jag kommer i framtiden att testa en metod som kanske kommer att visa resultat. Det ska i alla fall bli spännande att se om man kan få ihop något.
 
För övrigt mår jag väldigt bra. Mina bekymmer börjar lösa sig och det känns som att jag har fått någon slags nystart. Förhoppningsvis ska jag inte behöva "gå in i väggen" innan jag når någonstans med mitt liv.
 
Måste även passa på att nämna att jag är singel igen. Det är många som nämner mitt ex, och om de skulle läsa bloggen slipper de fråga om honom igen. Jag åkte ner till Uppsala i fredags och kom hem samma dag. Mer är så behöver inte bli sagt. I'm recovering! 
 
Det känns sorgligt att Communicare når sitt slut. Det är nästan inte roligt att gå på sommarlov längre. I sommar kommer jag i alla fall att jobba på café Tunet. Vill ni hälsa på mig är ni varmt välkomna. Det är alltid roligt att träffa folk.
 
Nu ska jag fortsätta jobba med Communicare-saker och i morgon väntar en rolig kick-out för oss som har deltagit i projektet. Det är den dagen som vi ska ha roligt för sista gången innan sommaren!
 
P.s har jag sagt att jag älskar hela min klass? Det är underbara människor! 
 
Föresten, jag undrar vilken lycklig själ som fick ta hem min fina tavla?