Mors dag!

Hej, nu var det ett litet tag sedan jag bloggade.
Jag kan berätta att det inte har hänt speciellt mycket, men äntligen börjar jag bli frisk. Jag kommer att gå till skolan imorn eftersom jag känner mig stressad med allt arbete som är kvar.

Annars tittade jag såklart på Eurovision Song Contest igår. Det blev Lena från Tyskland som vann och jag tycker det var helt rätt. Har tidigare haft den på spotify och tyckt att den har varit överlägsen om man jämför med de andra låtarna. Annars var Turkiet en av mina favoriter, och det gick ju ganska bra för dem också.

Annars kan jag berätta att det idag är mors dag om någon har missat det!
Eftersom jag har varit sjuk så hann jag aldrig köpa något till min lilla mamma, så därför bad hon om frukost på sängen i stället. Men eftersom det tog så lång tid innan jag vaknade så gjorde hon frukost själv.
Känner mig så sjukt snäll mot henne. Sedan åkte vi in till mormor och åt middag. Vi blev bjudna på lax med någon jättekonstig sås som ingen gillade, sedan hade hon köpt tårta i efterrätt.
Hela middagen blev rolig och vi skrattade åt massa konstiga händelser och berättelser. 
Det var riktigt kul!

Vinnarlåten!
Lena – Satellite


Sedan eftersom jag har haft bloggen i ett år nu så kan jag berätta vad jag gjorde denna dag förra året.
Jag får för mig att det var varmare då, eftersom det verkar som det i inlägget. Vi satt ute och åt och var ute hela dagen. Riktigt så fint har det inte varit idag. Det regnade/haglade på förmiddagen och det är först nu på kvällen som det har blivit fint.