Mimer och Simer på Gröner

På söndagen var det tänkt att jag och Simone skulle ta oss ner till Stockholm för att se Tenacious D. Sorgligt nog beslöt vi oss för att ta SJ. Det var en vattenfylld tunnel som ställde till det enormt mycket för oss. Vi fastnade i ungefär två timmar i Hudiksvall innan vi lyckades ta oss in på en ersättningsbuss. Resan fortsatt till Söderhamn där vi fick fortsätta vänta på att tåget skulle ta oss vidare. Vi insåg snabbt att det skulle bli alldeles för sent att ta sig till Gröna Lund, så vi ringde våra vänner och bad dem ta sig tillbaka till Uppsala.
(Alla som jag reste med är relativt nya vänner från NärCon som jag skrev om tidigare här på bloggen).
 
När vi väl kom fram i Uppsala träffade vi våra nya vänner och beslöt oss för att äta på McDonalds innan vi tog oss vidare till Sandslott. 
Där skulle vi alla sova över, men det blev inte mycket sömn här heller. Vid två-tiden på natten beslöt vi oss för att gå ut och spela basket/fotboll på en gräsplan i gottsunda. Vid fyra-tiden kom en polis förbi och snackade om att det var massa bilar som hade brunnit osv. 
Det var ett fint avslut på kvällen. 
 
Dagen där på var det dags att åka på Gröna Lund. Simone hade aldrig varit där, så det var extra roligt att få visa henne runt. Vi var där hela dagen och åkte alla de roligaste attraktionerna. Insane var det värsta jag har åkt i hela mitt liv. Jag gjorde världens dödsskrik och trodde hela tiden att jag skulle dö. Vi åkte den hela två gånger och jag vet inte om jag vill åka den någonsin igen. 
Efter Gröna Lund skulle vi ta oss tillbaka till stationen för att hitta något tåg. Det slutade med att vi fick sova över i Uppsala ännu en natt. Men det var en väldigt rolig upplevelse och det var tur att vi fick stanna längre. Tack för minnen för livet! <3